Al meer dan twintig jaar ervaring met pizza's en grillgerechten, dat hebben de eigenaars van Cleopatra: het echtpaar Esmail. Vroeger was de zaak op de Vergersweg te vinden maar tegenwoordig is het familiebedrijf gevestigd in het centrum van Wageningen: de Junusstraat.pano interieur

De familie gaat prat op de kwaliteit van hun producten, hun ruime ervaring gebruiken zij dan ook in eigen recepten voor bijvoorbeeld de pizzabodem, de sauzen en marinades die allemaal zelf gemaakt worden. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop:

wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

junusstraat 1913De Junusstraat, ooit Broekstraat geheten, is al eeuwen een nijver straatje in het Wageningse centrum. het pand waar wij gevestigd zijn wordt al in 1643 vermeld toen de Engelsman Robert Tarnton er zijn domicilie had. Zo vinden we er in 1848 een tuinman en na een verbouwing in 1914 is er een zadelmaker gevestigd. blauwdrukIn 1931 krijgt het pand zijn huidige pui, uit deze tijd dateren ook de glas in lood bovenlichten. In de jaren tachtig is er een boekbinderij gevestigd, vervolgens een antiquariaat-prentenkabinet, een internet- en belwinkel waarna het pand tenslotte zijn huidige horecabestemming krijgt.

 

prent en kabinet junusstraat 1926